Welkom

Van harte welkom op Khyber-Gallery.nl!

Khyber-Gallery.nl is de webwinkel van de Khyber Gallery te Wageningen.

Op deze website vind u alles wat in onze winkel te vinden is en meer.

Kralen, Kettingen, Antiek, Ethnografica, Meubelen en meer, ons aanbod is divers, en op deze website vind u het allemaal.

Khyber Gallery is gespecialiseerd in de verkoop van kralen, en in ons assortiment vind u onder andere; Zilveren kralen, Stenen kralen, Houten kralen, Glazen kralen, Rubber kralen. Voor een ieder die een ketting wil die uniek is, en geheel naar eigen smaak is Khyber-Gallery.nl de plek om datgene te vinden waar u al tijden naar zoekt.

Naast de kralen zijn we gespecialiseerd in de verkoop van antieke sieraden, etnografica en meubels.

Door contacten  in Afrika en Afghanistan kunnen wij u sieraden bieden uit vele landen, sieraden met een geschiedenis, sieraden met een verhaal. In onze samenwerking met onze buitenlandse leveranciers zijn het echter niet alleen antieke sieraden die wij  aanbieden.  Wij beiden tevens etnografica uit deze verschillende gebieden, zoals maskers, potten en krukken maar ook diverse meubels. Zoekt u iets uit deze windstreken, bekijk onze website en wij garanderen dat u vind wat u zoekt.

Dus liefhebbers van kralen, antieke sieraden of etnografica, zoek niet verder.

Op Khyber-Gallery.nl vindt u wat u zoekt.

Neem gerust een kijkje!

Ans Knaap

Khyber Gallery

P.S. MOMENTEEL ZIJN WIJ DRUK BEZIG DE WEBSITE VERDER UIT TE BOUWEN. HIERDOOR KAN HET ZIJN DAT PRODUCTEN NOG NIET OP DE WEBSITE STAAN. ER WORDT HARD AAN GEWERKT OM DIT ZO SPOEDIG MOGELIJK TE VOLTOOIEN.

MOCHT ER ECHTER IETS ZIJN WAT U ZOEKT, IN ONZE WINKEL AAN DE CHURCHILLWEG IN WAGENINGEN VINDT U ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT. KOM GERUST EEN KIJKJE NEMEN!